Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

GEROVITAL REVIEW (Μέρος πρώτο)

Κορίτσια καλημέρα, ξέρω ξέρω απαράδεχτη, έχω καιρό να κάνω post αλλα τα τρεχάματα με το μαγαζί είναι ασταμάτητα ειδικά τώρα που είναι αρχή. Μην καθυστερώ, έχω review για μια εταιρία που ομολογουμένως δεν την ήξερα πριν τη δοκιμάσω, πρόκειται για την Gerovital
 Στην Ελλάδα ο επίσημος αντιπρόσωπος της Farmec - Gerovital είναι η G2D
 Πάμε να δούμε κάποια από τα προϊόντα που η εταιρία είχε τη καλοσύνη να μου στείλει.
 Αρχικά να πω πως όλες τις κρέμες που θα σας δείξω σήμερα, η εταιρία μου τις έστειλε σε αρκετά δείγματα.
 Ενυδατική lifting κρέμα ημέρας, με SPF 15.
 Αυτή τη κρέμα όπως καταλαβαίνετε δε τη δοκίμασα εγώ, πρώτον γιατί δεν έχω κλείσει ακόμα τα 30 και δεύτερον γιατί το δέρμα μου είναι λιπαρό. Γενικά όλες τις κρέμες που είναι για μεγαλύτερες ηλικίες τις δίνω στη μαμά μου, τη δοκίμασε και μου είπε πως είναι αρκετά ενυδατικη και αισθάνεται όντως το δέρμα της απαλό και πιο λείο, η αλήθεια είναι ότι η μαμά δε βάφεται οποτε δε μπορώ να ξέρω αν είναι καλή βάση για το μακιγιαζ.
Αναζωογονητική lifting κρέμα νυκτός.
 Και αυτή τη κρέμα τη δοκίμασε η μαμά, αυτό που της άρεσε ήταν ότι το πρωί ένοιωθε τις ευεργετικές ιδιότητες της κρέμας, και εκείνη γενικά έχει λιπαρή επιδερμίδα όμως την ενυδάτωση τη χρειάζεται και σε αυτή τη κρέμα τη βρήκε.
Κρεμώδες καθαριστίκο προσώπου (χωρίς σαπούνι).
 Λοιπόν αυτό το καθαριστικό μου άρεσε πολύ, μου άρεσε η υφή του, η διακριτική μυρωδιά του και το ότι νοιώθεις πως καθαρίζει το πρόσωπο. Έχει απαλή υφή και είναι ιδιαιτερα ''ευγενικό'' με την επιδερμίδα.
 Εντατική κρέμα ενυδάτωσης ημέρας SPF 15
 
Είναι μια αρκετά καλή κρέμα, μπορώ να πω ότι σαν ενυδατικη μου άρεσε. Ωραία υφή και ωραία μυρωδιά.
 Αντιρυτιδική κρέμα ενυδάτωσης ημέρας SPF 15
 Ίσως λόγο της λιπαρής επιδερμίδας που έχω, προς το παρόν (δόξα το Θεό) δεν έχω παρατηρήσει ρυτίδες, οποτε ναι μεν χρησιμοποιώ προληπτικά αντιρυτιδικα προϊόντα όμως δε μπορώ να μιλήσω για την αποτελεσματικότητα τους ως προς τις ρυτίδες. όμως με τη κρεμούλα αυτή το πρόσωπο σίγουρα ενυδατώνετε και το νοιώθεις μεταξένιο, όπως και με τη κρέμα παραπάνω.
Αναζωογονητική καταπραυντική κρέμα ενυδάτωσης (νυκτός).
 Η εταιρία μου έστειλε και μια άλλη κρέμα νυκτός σε full size για την οποια θα σας μιλήσω στο επόμενο review, όσο αφορά αυτή τη κρέμα τώρα μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ενυδατικη όμως το πρωί ένοιωθα το πρόσωπο μου πολύ λιπαρό, βεβαια αυτό δε σημαίνει κάτι, απλά για τη δικη μου επιδερμίδα που έχει θέμα με τη λιπαρότητα είναι αρκετά βαριά.

 Λοιπόν αυτά προς το παρόν, έχω κι αλλα προϊόντα της GEROVITAL να σας δείξω.
 Θα επανέλθω με το δεύτερο μέρος.
 Φιλια πολλά!!!