Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση REVIEW

http://ambassadors.epithimies.gr/gr/p/c//themes/pantene-anti-hair-fall/images/header_bg.jpg 
Τα τέσσερα νέα προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση παρέχουν στα μαλλιά μας την απαραίτητη φροντίδα.
 Το Σαμπουάν της σειράς ενισχύει την τρίχα ενάντια
στη φθορά λόγω του styling. 
Το Conditioner και η Μάσκα Pantene Pro-V Προστασία Από Την
Τριχόπτωση, κάνουν ακόμα πιο ανθεκτικά τα μαλλιά μας. 
Τέλος, το Tonic Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση τους δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερο όγκο.
Γνωρίζατε ότι...
Η μέση διάρκεια ζωής μιας ανθρώπινης τρίχας
είναι από 6 έως 8 χρόνια; Σε φυσιολογικές
συνθήκες, μία γυναίκα χάνει περίπου 150
τρίχες ημερησίως. Οι τρίχες αυτές πέφτουν
λόγω του φυσιολογικού κύκλου ζωής τους και
ανοίγουν το δρόμο για την ανάπτυξη νεότερων
 Η αλήθεια είναι ότι και από τα τρία προϊόντα που δοκίμασα, το σαμπουάν, το conditioner και το tonik έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Τα μαλλιά μου είναι απαλά και σαφώς πιο δυνατά, έκανα ένα test με τη βούρτσα μου πριν και μετά και η διαφορα ήταν εμφανής. Το μονο αρνητικό που μπορώ να πω για αυτά τα προϊόντα της pantene έχει να κάνει με τη συσκευασία και το άρωμα τους, είναι ΙΔΙΑ, ίδια με όλα τα προϊόντα pantene. Από τη στιγμή που δοκίμασα το προϊόν το ξέρω και το ψάχνω, αν όμως δεν είχα ακούσει για αυτό δε θα το πρόσεχα στα ράφια του super market, όσο για το άρωμα, υπέροχο!!! αλλα γνωστό.

 Χρυσοί κανόνες για υγιή μαλλιά. 
Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας, μπορούμε να φροντίζουμε ακόμα περισσότερο για την υγεία τους.
Συμβουλή 1:
Οι τροφές που καταναλώνουμε αποτελούν καθοριστικό παράγοντα ακόμα και για την υγεία των μαλλιών μας. Υιοθετούμε, λοιπόν, ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής με τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Ε και ω-3 λιπαρά οξέα και πίνουμε πολύ νερό.
Συμβουλή 2:
Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πολύ ευαίσθητα. Μετά το λούσιμο
χρησιμοποιούμε μια βούρτσα φτιαγμένη από φυσικά υλικά, όπως η τρίχα και το ξύλο, και ξεμπερδεύουμε με προσοχή τα μαλλιά μας
Συμβουλή 3:
Ο μύθος ότι πρέπει να βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας 100 φορές τη μέρα έχει καταρριφθεί. Το συνεχόμενο βούρτσισμα κάνει τα μαλλιά μας πιο λιπαρά και ταυτόχρονα αποδυναμώνει την τρίχα.
Συμβουλή 4:
Τα μαλλιά μας είναι ιδιαίτερα εύθραυστα όταν είναι βρεγμένα. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε πολλές αδύναμες τρίχες μας να πέφτουν την ώρα που κάνουμε μπάνιο. Είναι σημαντικό μετά το λούσιμο να στραγγίζουμε καλά και προσεκτικά τα μαλλιά μας, με τα δυο μας χέρια ή με κάποια πετσέτα (χωρίς να τα τρίβουμε)
Συμβουλή 5:
Οι αλογοουρές και οι κοτσίδες αποτελούν πάντα βολικές και όμορφες επιλογές για το χτένισμά μας. Προσοχή όμως! Το σφιχτό δέσιμο ταλαιπωρεί την τρίχα και πολλές φορές μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την τριχόπτωση. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε φαρδιά λαστιχάκια καλής ποιότητας και χωρίς μεταλλικά κλιπ. Έτσι, τα μαλλιά μας παραμένουν εμφανώς υγιή, ακόμα κι όταν είναι δεμένα
Συμβουλή 6:
Το σωστό στέγνωμα των μαλλιών μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αν θέλουμε να τα διατηρήσουμε υγιή. Προσέχουμε να μην κρατάμε το πιστολάκι πολύ κοντά στην τρίχα και όχι για πολλή ώρα στο ίδιο σημείο. Επίσης, επιλέγουμε τη μεσαία σκάλα στο πιστολάκι, όπως και στι διάφορες συσκευές ισιώματος και styling. Δεν ξεχνάμε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες ξηραίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν να σπάνε πιο εύκολα


 Αυτά λοιπόν από μένα.
Δοκιμάστε τη νέα σειρά pantene κατά της τριχόπτωσης, αξίζει!!!
Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο www.epithimies.gr

 Επιθυμίες - Κοντά σας από την P&G