Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Erre Due φθινόπωρο/χειμώνας 2016-17

Η συλλογή της erre due φθινόπωρο/χειμώνας 2016-17 είναι γεγονός και σε κάνουν να νιώθεις γοητευτική σε μια σκηνή που εσύ δημιουργείς με τις αποχρώσεις και τα μυστικά της.
Αισθάνομαι τυχερή κάθε φορά που κρατάω στα χέρια μου τέτοια ποιοτικά και καλόγουστα προϊόντα και ήρθε η ώρα να σας τα δείξω.

SHAPE & CONTOUR – DARK ΝΟ 311
Περιγραφή:
KΡΕΜΩΔΕΣ STICK ΓΙΑ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΦΕ ΓΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.
ΧΡΗΣΗ: ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΥ ΠΙΓΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΝΕΛΑΚΙ.

Η γνώμη μου:
Σε γενικές γραμμές ξέρουμε πως για να χρησιμοποιήσεις προϊόντα για φωτοσκιάσεις πρέπει να ξέρεις να το κάνεις, και εν μέρει ισχύει από την άλλη όμως όταν έχεις να κάνεις με προϊόντα που δουλεύονται εύκολα και με συγκεκριμένο τρόπο όλα γίνονται πολύ πολύ πιο εύκολα και το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι υπέροχο. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα τέτοιο προιον. Δοκιμάστε το!!!(ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ LIGHT ΝΟ 310.)
PROFESSIONAL CONTOURING BLUSH BRUSH:
Περιγραφή:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΖ.

ΧΡΗΣΗ: ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΟΥΖ ΣΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ. ΤΟ ΥΠΟ ΓΩΝΙΑ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΝΕΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ

Η γνώμη μου:
Ένα πινέλο που μου αρέσει πολύ, δεν ξεφτίζει, είναι όσο μαλακό χρειάζεται και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Κάτι που μου έκανε πολύ εντύπωση είναι πως όταν άνοιξα το σακουλάκι του για να το χρησιμοποιήσω πρώτη φορά μύριζε υπέροχα, σαν άρωμα. Γενικά πιστεύω ότι όλη η σειρά πινέλων της erre due είναι πολύ καλή.

LUMINOUS TRIO EYE SHADOW & PROFESSIONAL EYESHADOW BRUSH
Περιγραφή LUMINOUS TRIO EYE SHADOW 601:
ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΗΣ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΥΦΗΣ, ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟ, ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ SATIN ΤΕΛΕΙΩΜΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΚΑΙ ΛΑΔΙ JOJOBA ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΣΤΕΓΝΟ ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΛΥΨΗ Η ΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. PARABEN FREE, MINERAL OIL FREE.
Περιγραφή PROFESSIONAL EYESHADOW BRUSH:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ.

ΧΡΗΣΗ: ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ

Η γνώμη μου:
Όταν αντίκρισα αυτή την τριπλέτα πραγματικά ενθουσιάστηκα. Θα γίνει η νούμερο ένα στο χειμωνιάτικο νεσεσέρ μου. Τέλεια απόδοση χρωμάτων και πολύ καλή ποιότητα στην εφαρμογή και στην διάρκεια. Εννοείτε ότι χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο πινέλο για την εφαρμογή της σκιάς και το αποτέλεσμα με ενθουσίασε!!!

PERFECT BROW CREAM 62 & PERFECT BROW MASCARA:
Περιγραφή PERFECT BROW CREAM 62:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΜΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ. Η ΕΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟ ΥΠΟ ΓΩΝΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ EYELINER. FRAGRANCE FREE, PARABEN FREE. 
Περιγραφή PERFECT BROW MASCARA:
SHAPE – FILL – TINT

MASCARA ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ GEL, ΠΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ, ΤΙΘΑΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ MINI ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ “ΧΤΙΖΕΤΑΙ”. PARABEN FREE. 

Η γνώμη μου:
Και τα δυο προϊόντα μου άρεσαν πολύ Κατά τη γνώμη μου η διαφορά τους έγκειται στο ότι η κρέμα φρυδιών δίνει ένα πιο φυσικό και ''πρωινό'' αποτέλεσμα ενώ η μάσκαρα φρυδιών ένα πιο έντονο και επαγγελματικό. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και με τα δυο προϊόντα και σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα ο σχεδιασμός στα πινελάκια τους. Χρησιμοποίησα την κρέμα και σαν eyeliner και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό

Αυτά ήταν τα νέα προϊόντα που δοκίμασα πρόσφατα από την erre due, μια πολύ αγαπημένη μου εταιρία. Μπείτε στο site της erredue.gr για να ανακαλύψετε και πολλά ακόμα. 
Φιλιά πολλά!!!