Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Tην Κυριακή 1η Ιουνίου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια & «σερφάρουμε» για τη ζωή!

 

Η με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία σε όλα τα χρόνια της μακράς ιστορίας της στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο είναι μέγας χορηγός στο 2o Φεστιβάλ Ευ Ζην την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
 Οι Surfers4Life, διοργανωτές του φεστιβάλ, είναι μια παρέα μικρών και μεγάλων παιδιών με όνειρα και φρέσκιες ιδέες για Προσφορά και Αλληλεγγύη. Αφετηρία της έναρξής τους; Το όραμα ενός καρκινοπαθή να ενδυναμώσει όλους όσοι εμπλέκονται με τον καρκίνο διασχίζοντας μια θάλασσα με το kite του.
 Το όραμα έγινε πράξη με τον 1o διάπλου του Ευβοϊκού 23 αθλητών με kites, ιστιοπλοϊκά, kayak και surf με σκοπό την οικονομική στήριξη ΜΚΟ που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Στόχος των Surfers4Life είναι η συνεισφορά με τρόπους ουσιαστικούς και θετικούς. Όνειρό τους είναι να γεμίσουν τον κόσμο με τη θετική τους ενέργεια και να τον αφήσουν καλύτερο απ’ ό,τι τον παρέλαβαν!

 2o Φεστιβάλ Ευ Ζην την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.
 
 Το 2o Φεστιβάλ Ευ Ζην που διοργανώνεται την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχoινιά έχει σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη αυτή προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε πέρσι κατακτώντας τους εξής στόχους: 
1. Να διαδώσει τα μυστικά της ευεξίας και να προτείνει συμπληρωματικούς τρόπους διαχείρισης κρίσεων, καταρρεύσεων και ασθενειών. 
2. Να στείλει το ενδυναμωτικό μήνυμα «Είμαι Νικητής» σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο, μέσα από τις υπερβάσεις των αθλητών, στην προσπάθειά τους να τερματίσουν στα αθλήματα που θα συμμετέχουν. 
3. Να στηρίξει έμπρακτα με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (το 100% των εσόδων του Φεστιβάλ) δύο επιλεγμένες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη δράση τους. Το Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών) και την Π.Ε.Σ.ΠΑ. (Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων).
Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις παράλληλες δραστηριότητες είναι δωρεάν για όλους! Το εισιτήριο για τα αθλήματα προπωλείται έναντι του συμβολικού ποσού των δέκα ευρώ (10 €) με μειωμένα εισιτήρια να διατίθενται για φοιτητές, οικογένειες και ανέργους. Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος άτομα με κάθε είδους αθλητική ικανότητα. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος χωριστά ή σε οποιοδήποτε πιθανό συνδυασμό αυτοί επιθυμούν, στα εξής αγωνίσματα: 
• Aγώνας δρόμου (5χλμ) 
• Ποδήλατο (15χλμ) και 
• Καγιάκ (open race 3 χλμ) 
Ξεχωριστά αθλήματα θα διεξαχθούν για παιδιά έως 15 ετών όπου η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε :
 • Ενδυναμωτικές ομιλίες γύρω από το Ευ Ζην
 • Σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια
 • Διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
 • Αθλητικές επιδείξεις από επαγγελματίες σε Zumba, Capoeira, Swing κ.α.
 • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί με την οργάνωση ενός πάρτι με ζωντανή μουσική. 
Το Φεστιβάλ παρουσιάζουν η Μαρία Σινατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και οι μουσικές επιλογές είναι του Γιάννη Σαρτζετάκη
Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Ευ Ζην θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αντικαρκινικών φαρμάκων και υγειονομικού υλικού. Τα φάρμακα και το υλικό θα διατεθούν για την ενίσχυση καρκινοπαθών. Παράλληλα, θα μαγειρέψουν για καλό σκοπό και η ομάδα δράσης Food4Goodτρώμε για καλό σκοπό με τη συμμετοχή 30 Food Bloggers .
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: http://www.surfers4life.gr/site/
Σας περιμένουμε για να στείλουμε όλοι μαζί τη θετική μας ενέργεια!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου