Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ-OLIVIA.

Από μικρή θυμάμαι εκείνη τη μπλε-λευκη συσκευασία με το καραβάκι στη μέση. Πάντα όταν πηγαίναμε με την μαμά στα ράφια των super market, πριν βάλει τα σαπουνάκια του Παπουτσάνη στο καλάθι μας, μύριζα εκείνη την υπεροχη χαρακτηριστική τους μυρωδιά, πάντα έκανα μπόλικο αφρό στα χερια μου πριν τα ξεπλύνω και αισθανόμουν τη καθαρότητα και αυτήν την υπεροχη αίσθηση.
Περνώντας τα χρονια τα προϊόντα του Παπουτσάνη παραμένουν στη καθημερινότητα μου, η διαχρονική τους ποιότητα με κάνει να τα προτιμώ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πλέον ο Παπουτσάνης έχει βάλει στη ζωή μας και την σειρά OLIVIA, μια σειρά προϊόντων με σήμα της το δέντρο της Ελιάς, και ο λόγος είναι προφανής.
 
 Τα τρία προϊόντα της OLIVIA που δοκίμασα εγώ είναι τα εξής:
OLIVIA Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά
Απολύτως φυσικό και πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και προβιταμίνης Β5, είναι εξαιρετικό για την περιποίηση των μαλλιών. Τα φροντίζει απαλά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, γεμάτα λάμψη και ζωντάνια.

OLIVIA Αφρόλουτρο
Πλούσιο σε εκχύλισμα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη, προσφέρει μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα. 

OLIVIA φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο και έλαια λεβάντας
Συνδυάστε τις πολύτιμες ιδιότητες του ελαιόλαδου με τη χαλαρωτική δράση που προσφέρουν τα έλαια λεβάντας.

 Και τα τρία προϊόντα έβγαλαν τον Παπουτσάνη ασπροπρόσωπο στα ματια μου για ακόμα μια φορα. Δοκιμάστε τα προϊόντα OLIVIA και θα ενθουσιαστείτε.
Αν θέλετε να δείτε όλη τη σειρά OLIVIA αλλα και τις άλλες σειρές Παπουτσάνης μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρίας εδώ: www.papoutsanis.gr καθώς και το e-shop της: www.papoutsanis.gr/eshop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου