Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

SEMPRE VIVA Natural Products review

Τρία νέα προϊόντα από τις νέες σειρές περιποίησης SEMPRE VIVA έφτασαν στα χερια μου πριν λίγο καιρό φτιαγμένα από το λουλούδι SEMPRE VIVA που φύεται στα Κύθηρα, ένα λουλούδι που δε μαραίνεται ποτε, σύμβολο της ομορφιάς που αντιστέκεται στο χρόνο.
Shower bath ρόδι 400ml, Body lotion 250ml ρόδι, Handcrafted soap ρόδι 120ml. Είναι τα προϊόντα που δοκίμασα και με συνεπήραν με το διακριτικό μεθυστικό άρωμα του ροδιού, την ευγενική συμπεριφορά του αφρόλουτρου στο σώμα μου και την απαλή αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα μου το ενυδατικό γαλάκτωμα.
Όσο για το σαπούνι αρχικά μου αρκούσε να το κρατώ στα χερια μου και να παρατηρώ το χρώμα και το σχέδιο του, όμως δεν άργησα να παρασυρθώ από το άρωμα του και να το χρησιμοποιήσω για να καταλάβω και τις δικες του ευεργετικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.
Αν θέλετε να γνωρίσετε και εσείς τα προϊόντα SEMPRE VIVA δεν έχετε παρα να επισκεφθείτε τη σελίδα της Sempre Viva Natural Products και να παρασυρθείτε στα ελληνικά αρώματα του ροδιού, του ωκεανού, της ελιάς, της μαστίχας και άλλων πολλών.

2 σχόλια: