Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

LAVERA Κρέμες Φροντίδας Χεριών

 Ήρθε η ώρα να πούμε ένα ευχαριστώ.....
.....στα χέρια μας!
Κάθε μέρα τα χέρια μας έρχονται αντιμέτωπα με στοιχεία που τα ταλαιπωρούν, όπως ο αέρας, το νερό, ο ήλιος. Έτσι, θα πρέπει να είναι πάντα καλά προστατευμένα και να διασφαλίζουμε ότι το δέρμα είναι βαθιά ενυδατωμένο ώστε να αποφεύγονται δύσκολες καταστάσεις. Η προστασία και φροντίδα των χεριών δεν είναι όμως πάντα εύκολη  υπόθεση.
Πως όμως μπορούμε να φροντίσουμε τα χέρια μας αποτελεσματικά? Επιλέγοντας φυσικά μια κρέμα χεριών που προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες του εκάστοτε τύπου δέρματος. Για πολύ ξηρό ή σκασμένο δέρμα, τα χέρια μας χρειάζονται μια πλούσια ενυδατική κρέμα, για κανονικό δέρμα και για περιποίηση των νυχιών, η κρέμα πρέπει να απορροφάται γρήγορα δρώντας όμως αποτελεσματικά, ενώ από τη στιγμή που η πρώτη ρυτίδα εμφανίζεται, μια αντιγηραντική κρέμα χεριών η οποία υποστηρίζει την ανάπλαση του δέρματος είναι απαραίτητη.
Ελάτε λοιπόν να ευχαριστήσουμε μαζί τα χέρια μας διαλέγοντας την πιο κατάλληλη από της 4 ολοκαίνουριες Κρέμες Φροντίδας Χεριών της lavera και να απολαύσουμε τα χέρια μας πιο απαλά από ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου