Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γυναικεία φιλία

cute friend madamesousou Γυναικεία φιλία
Γεια σας κορίτσια...σήμερα το θεματάκι μου είναι κάπως διαφορετικό αλλά πάντα γυναικείο.
Πατώντας στο google ''γυναικεία φιλία'' εμφανίζονται πληθώρα ερωτημάτων, υπάρχει? μύθος 'η πραγματικότητα? και άλλα τέτοια που με έβαλαν σε σκέψη η οποία κάπου καταλήγει και θέλω  να την μοιραστώ μαζί σας.
Η ζήλια, ο θυμός ακόμα και ο φθόνος είναι κάποια από τα αρνητικά συναισθήματα που πολλοί άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει σε μια φιλία μεταξύ γυναικών, και ναι! αυτά είναι τα συναισθήματα που μας έχουν κάνει στο παρελθόν να χάσουμε κάποια φίλη, είτε προερχόμενα από εμάς είτε από εκείνη. Όμως έτσι είναι τα γυναικεία ένστικτα έντονα και...ανάμεικτα.
Και πως? πως αναγνωρίζουμε την αληθινή φιλία ανάμεσα στις γυναίκες? πια είναι εκείνα τα σημάδια που κάνουν τα ένστικτά μας να υποκύπτουν μπροστά σε μια δυνατή φιλία?
Σκεπτόμενη λοιπόν την δική μου φιλία με τις κολλητές μου, μου ήρθε στο μυαλό μόνο μια λέξη η ''αποδοχή'', αυτό μας έχει κρατήσει φίλες, το ότι αποδεχόμαστε η μια τα μειονεκτήματα της άλλης, και αυτά τα μειονεκτήματα τα έχουμε μετατρέψει σε στοιχεία που μας κάνουν διαφορετικές και ιδιαίτερες. Καμιά φορά μας τσαντίζουν, κάποια άλλη φορά μας κάνουν να ξεφυσάμε και να λέμε ''πάλι τα ίδια'', όταν έχουμε τα κέφια μας μπορεί να μας κάνουν και να χαμογελάσουμε, και όταν η φιλιά μεταξύ των γυναικών φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε ξέρουμε πως είναι αληθινή, πως σε κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή μας θα είναι και εκείνη εκεί, η κολλητή, να χαρεί 'η να λυπηθεί μαζί με εμάς, στα καλά και στα δύσκολα. Θα είναι πάντα εκεί κάθε φορά που βγάζουμε φωτογραφίες για το άλμπουμ της ζωής μας να τη ρωτάμε, ''πως είναι τα μαλλιά μου?'' και εκείνη πάντα να καθυστερεί τον φωτογράφο για να διορθώσει το τσουλουφάκι μας που πετάει. Αυτό είναι η αληθινή γυναικεία φιλία 
ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ!!!

Τα ξαναλέμε αύριο με καλλυντικούλια.
Φιλιά πολλά!

Φωτογραφία google

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο κείμενο! Μου αρεσε ιδιαίτερα η προσέγγιση σου στο θέμα :)

    http://dresstoexpressyou.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ειναι όντως, αλλα η πραγματική γυναικεία φιλία ειναι υπέροχη σχέση.

      Διαγραφή