Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συνεργασία της Fresh Line με το Μουσείο Ελιάς και Γευσιγνωσίας στην Πάργα.

Καλημέρα κορίτσια μου,,τι κάνετε? 
Εγώ σήμερα αποφάσισα να σας παρουσιάσω μια νέα συνεργασία που αφορά την ομορφιά και την γευσιγνωσία. 
Έχω εκφράσει πολλές φορές την αγάπη μου για τα προϊόντα της FRESH LINE.
Μια νέα και ιδιαίτερη συνεργασία ξεκίνησε λοιπόν η Fresh Line με το Μουσείο Ελιάς και Γευσιγνωσίας στην Πάργα.
 
Στο μουσείο εκτίθεται η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου σε μηχανοκίνητο ελαιοτριβείο και παρουσιάζεται η σύνδεση μεταξύ της παραγωγής της ελιάς και του λαδιού με την ιστορία της Πάργας, από τα χρόνια των Ενετών μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για το πρώτο μηχανοκίνητο ελαιοτριβείο στην περιοχή της Πάργας, που δημιουργήθηκε το 1929. Στόχος των σημερινών ιδιοκτητών του, Αθηνά και Ηλία Λιάκρη, αποτέλεσε η αναστήλωσή του προκειμένου να διαφυλαχτεί και να αναδειχτεί η βιοτεχνική αυτή δραστηριότητα, καθώς και η αφήγηση της εν γένει ιστορίας της ελιάς και της επεξεργασίας της, στην περιοχή της Πάργας.image
Τα προϊόντα της Fresh Line, εμπνευσμένα από μυστικές οικογενειακές συνταγές και διδάγματα αρχαίων συγγραμμάτων Βοτανοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας, βασίζονται σε εκλεκτά βότανα και σπάνια φυτά της ελληνικής φύσης με αρωματικές αλλά και θεραπευτικές ιδιότητες.
H Fresh Line διαθέτει στον ειδικό χώρο πώλησης του μουσείου προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών από τη σειρά ΑΘΗΝΑ. Τα προϊόντα βασίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς και τα παράγωγα της, όπως το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το βιολογικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς και το βούτυρο ελιάς
.
Η σειρά προσώπου ΑΘΗΝΑ εξειδικεύεται στην περιποίηση της ξηρής και αφυδατωμένης επιδερμίδας και είναι εμπλουτισμένη με ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως το εκχύλισμα του φύλλου ελιάς, που δρα επανορθωτικά στα σημάδια φωτογήρανσης και προστατεύει το δέρμα από επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αποτοξινωτική δράση ενώ ενισχύουν τη φυσική δομή της τρίχας.

Με φαντασία και μεράκι, η Fresh Line, παράγει σήμερα πάνω από 450 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια. Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων που αριθμεί 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται σε 14 χώρες, με πάνω από 190 σημεία πώλησης συνολικά. Διαθέτει πιστοποίηση από το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9008:2001, καθώς και από τον ιταλικό οργανισμό Πιστοποίησης ICEA. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.
Είναι σημαντικό να στηρίζουμε και να προβάλουμε ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν έμπνευση και δημιουργούν γύρω από τα ελληνικά αγαθά.
Αυτά από εμένα. Φιλάκια πολλά.

φωτογραφίες: google.
πηγή: fresh line.

3 σχόλια:

  1. polu wraio kai enimerwtiko to post sou manty mou!!
    dustuxws gia kapoion logo den exw dokimasei pote fresh line!!!prepei omws!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πολύ ωραία τα προϊόντα της, είναι ιδιαίτερα θα έλεγα...αν κάποια στιγμή δοκιμάσεις θα με θυμηθείς.
      φιλιά.

      Διαγραφή
  2. εχει φανταστικα προιοντα!!!
    allbeautyincluded.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή