Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ERRE DUE!!!

Καλησπέρα όμορφες...όπως σας έχω πει δεν έχω δικό μου internet το τελευταίο καιρό και έτσι τα post μου είναι πολύ περιορισμένα, σύντομα όμως θα έχω σύνδεση οποτε θα επανορθώσω, το υπόσχομαι!
Μη καθυστερώ όμως άλλο. Πριν από κάποιες μέρες παρέλαβα ένα ΥΠΕΡΟΧΟ πακέτο με κάποια προϊόντα της ERRE DUE. Η ERRE DUE για μένα είναι μια σταθερή αγάπη εδώ και πολλά χρονια, για την ακρίβεια από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ προϊόντα μακιγιαζ. Σήμερα θα σας δείξω δυο από τα προϊόντα που περιείχε το πακέτο και φυσικά θα υπάρχουν κι αλλα review αφιερωμένα στα υπόλοιπα.
EXTREME LONG LASH MASCARA:

Μόλις είδα το βουρτσάκι από τη συγκεκριμένη mascara εντυπωσιάστηκα, είναι σπειροειδές και αυτό είναι που βοηθάει πολύ στη καλή εφαρμογή της. Δίνει στις βλεφαρίδες μήκος και μια πολύ γοητευτική καμπύλη, το χρώμα της είναι έντονο και έχει μεγάλη διάρκεια. Γενικά η κάθε mascara της ERRE DUE είναι ξεχωριστή και εγώ προσωπικά πάντα δοκιμάζω κάθε καινούρια mascara της, δεν με έχει απογοητεύσει ποτε!
EYE LINER DRAW THE LINE:

Δείτε αυτό το απίστευτο χρώμα...έρωτας! Ένα eyeliner με σταθερό πινέλο για ομοιόμορφη και εύκολη εφαρμογή, εγώ προσωπικά προτιμώ τα σταθερά πινέλα στα eyeliner, με βοηθάνε πολύ. Έχει μεγάλη διάρκεια και διατίθεται σε mat και μεταλλικές αποχρώσεις.

Αυτά λοιπόν είναι δυο από τα προϊόντα που είχε μέσα το πακετάκι μου και σύντομα θα γίνουν κι αλλα review με τα υπόλοιπα. 
Να ευχαριστήσω πολύ την ERRE DUE. Eμείς τα λέμε σύντομα με νέο post.
Φιλάκια πολλά!!!

4 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την μάσκαρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μάσκαρα πρέπει να είναι πολύ ωραία!!!Κάποια στιγμή νομίζω ότι πρέπει να την δοκιμάσω!!!!!!!!

    Μάρω από http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μάσκαρα είναι τέλεια!

    Είμαι η Λένα, κ αναρωτιόμουν εαν θα ήθελες να ακολουθήσουμε η μια την άλλη στο gfc και fb! Θα χαρώ πολύ!
    Πολλά φιλιά...http://throughbluecupeyes.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή