Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

«Melis» ®

Ο πρωτοπόρος κλάδος των φυσικών καλλυντικών, με την εμπορική ονομασία «Melis» ®, είναι ένα δυναμικό κομμάτι των επιχειρήσεων μας και έχει κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό. http://www.promelis.biz/
Χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο φιλοσοφία των προϊόντων ομορφιάς που παρασκευάζει, τα οποία έχουν τύχει της αναγνώρισης του καταναλωτικού κοινού που είχε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει. 
Τα καλλυντικά μας έχουν σαν βασικές πρώτες ύλες τα παράγωγα των μελισσών, δηλαδή το μέλι, το βασιλικό πολτό, το κερί και την πρόπολη. Εκείνο όμως που τα κάνει μοναδικά και τελείως ξεχωριστά είναι η καινοτόμος μέθοδος της «Ολιστικής Αφάρμακης Μελισσοκομίας»™ με την οποία λειτουργεί το ιδιόκτητο μελισσοκομείο μας όπουπαράγουμε μελισσοκομικά προϊόντα  κρυστάλλινης καθαρότητας (EXTRA VIRGIN / FREE-DRUG).Η μέθοδος αυτή αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία και συνίσταται στην εκτροφή των μελισσιών χωρίς καθόλου τη χρήση φαρμάκων η χημικών παρασκευασμάτων. Με τη πρωτοποριακή αυτή μέθοδο τα μελίσσια αφήνονται να εργαστούν ελεύθερα στη φύση και η μόνη ανθρώπινη βοήθεια που τους παρέχεται είναι οι  «Ενεργειακές Κυψέλες»® ειδικής σχεδίασης, με ξεχωριστές ιδιότητες, και μια σειρά από ειδικούς  μελισσοκομικούς χειρισμούς. Με το τρόπο αυτό, τα μελισσοκομικά μας προϊόντα είναι κρυστάλλινης καθαρότητας  που, όπως αναφέρουμε πιο πάνω, αποτελούν τις βασικές πρώτες ύλες για την παρασκευή των φυσικών καλλυντικών «Melis» ®Και τα υπόλοιπα όμως συστατικά των καλλυντικών μας έχουν επιλεχθεί με κριτήριο τη καθαρότητά τους και την βιολογική τους προέλευση, όπου αυτό είναι δυνατόν. Το λάδι ελιάς που περιέχεται στα καλλυντικά μας προέρχεται από δέντρα βιολογικής καλλιέργειας, και αποτελεί ένα καλό παράδειγμα αυτής μας της φιλοσοφίας.
 Οι συνταγές μας προέρχονται από μακρινούς προγόνους, που με βάση τα προϊόντα της κυψέλης, συνδυασμένα, τότε, με διάφορα βότανα, αντιμετώπιζαν όλες τις παθήσεις της επιδερμίδας, έχοντας κυρίως θεραπευτικές ιδιότητες.
 Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο καλλυντικών, που είναι επίσημα εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από τον «Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων και καλλυντικών» (ΕΟΦ) και φυσικά, είναι, ένα προς ένα, δερματολογικά ελεγμένα.
 Το εργαστήριο παρασκευής των καλλυντικών «Melis» ®, λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό. 

 Τέλος, μαζί με τους συνεργάτες μας φαρμακοποιούς, οργανώνουμε παρουσιάσεις των καλλυντικών μας, δίνοντας στους τελικούς πελάτες των προϊόντων αυτών χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες για τις ξεχωριστές τους ιδιότήτες και τον τρόπο χρήσης τους.
 Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε την γκάμα των καλλυντικών μας και να προσφέρουμε στην αγορά και νέα φυσικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης του δέρματος, όπως αντηλιακές κρέμες, κρέμες για παιδιά κ.λ.π., χρησιμοποιώντας τις πεντακάθαρες πρώτες ύλες του μελισσοκομείου μας, σε συνδιασμό πάντα με αρίστης ποιότητας ή και βιολογικής προέλευσης, έλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου