Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Viakal

Μαζί με μια ομάδα 2.000 Πρεσβευτών, χρησιμοποιούμε για τέσσερις εβδομάδες το Viakal στην καθαριότητα του σπιτιού μας και διαδίδουμε τα νέα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Το Viakal δεν αφαιρεί μόνο τα άλατα, αλλά και διατηρεί τις επιφάνειες καθαρές για περισσότερο χρόνο, χάρη στην προστατευτική ασπίδα κατά των αλάτων, την οποία αφήνει στο πέρασμά του.
Τι είναι τα άλατα;
Tο πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσοτέρων είναι αυτή η λευκή επίστρωση σαν κιμωλία, η οποία εμφανίζεται μέσα στο βραστήρα του νερού. Έχετε όμως πραγματικά αναρωτηθεί ποιες άλλες περιοχές πολιορκούν τα άλατα;
Με την τακτική φροντίδα του σπιτιού μας το διατηρούμε καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, όσο περνάει ο καιρός η λάμψη στις επιφάνειες και τις βρύσες σταδιακά χάνεται ή διατηρείται με δυσκολία, κάτι που οφείλεται στην εμφάνιση των αλάτων
Τα άλατα είναι μια ασβεστολιθική ουσία που δημιουργείται από 3 κύρια μέταλλα:
▪ Ασβέστιο
▪ Ανθρακικό
▪ Μαγνήσιο
Η νέα σύνθεση του Viakal έφτασε για να συμβάλλει στην καθαριότητα του σπιτιού μας και να προσφέρει λάμψη και προστασία από τα άλατα με μεγαλύτερη διάρκεια.
Το Viakal αντιμετωπίζει τα άλατα με 3 βασικούς τρόπους: 
1. Διαλύοντας και απομακρύνοντας τα άλατα και τα σημάδια που αφήνει το νερό, χάρη στην ισχυρή και ασφαλή σύνθεσή του.
 2. Βελτιώνοντας την εμφάνιση των επιφανειών,χάρη στη μοναδική πολυμερή τεχνολογία προ-λάμψης που έχει ενσωματωθεί στην καθαριστική του φόρμουλα.
 3. Προστατεύοντας από την ανάπτυξη των αλάτων και των επικαθίσεων που οφείλονται στο σκληρό νερό και προλαμβάνοντας την επανεμφάνισή τους για περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου