Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Marrakesh Volumizing Spray κ' Marrakesh 2σε1 Shampoo & BodyWash for men


Αγαπημένα μου κορίτσια άλλο ένα review για ένα αγαπημένο προ'ι'όν από μια αγαπημένη εταιρία,, το νέο Marrakesh Volumizing Spray  από την Marrakesh. 
Περιγραφή:
Το Marrakesh Volumizing Spray "απογειώνει" την ρίζα των μαλλιών, δίνοντας έναν απόλυτα φυσικό, πανάλαφρο όγκο που ελέγχεται εύκολα και δεν εξασθενεί. Επίσης παρέχει ένα πολύ ελαφρύ κράτημα, ενώ δεν λαδώνει και δεν επιβαρύνει την τρίχα. Δεν περιέχει χρώματα, αλκόλες (που ξηραίνουν την τρίχα), παραβένια, παράγωγα πετρελαίου ή προπυλενογλυκόλες και είναι 100% vegan και cruelty free. Η σύνθεσή του βασίζεται στα έλαια Κάνναβης και Αργκάν, ενώ περιέχει πρωτεΐνες και αμινοξέα φυτικής προέλευσης.
Η βαλβίδα spay είναι ειδικά επιλεγμένη ώστε να δημιουργεί ένα πολύ λεπτό σύννεφο για την ομοιόμορφη κατανομή και την εξοικονόμηση του προϊόντος.
Οδηγίες Χρήσης: ψεκάστε ομοιόμορφα κατ' ευθείαν στις ρίζες σε ελαφρώς βρεμμένα ή στεγνά μαλλιά και ανασηκώστε με τα δάκτυλα ή χτενίστε διαμορφώνοντας το σχήμα που θέλετε. Χρησιμοποιείται και στο στέγνωμα με πιστολάκι.
Η γνώμη μου:
Αυτό που μου άρεσε αρχικά σε αυτό το spray είναι η ανάλαφρη αίσθηση που δίνει στα μαλλιά, επειδή τα μαλλιά μου είναι αρκετά λιπαρά δίνω πολύ σημασία σε αυτό! Δίνει έναν όγκο χωρίς να τα κάνει να φαίνονται στημένα και τους χαρίζει μια εικόνα φρεσκάδας και υγειάς, σε συνδυασμό βέβαια με την μυρωδιά του που είναι πραγματικά υπέροχη. Τα συστατικά του είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα και κάνουν αυτό το προ'ι'ον να ξεχωρίζει.
-marrakesh.gr/styling-
Marrakesh 2σε1 Shampoo & BodyWash for men
Περιγραφή:
Ανδρικό σαμπουάν και αφρόλουτρο για όλο σώμα
Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών και για καθημερινή χρήση
Καθαρίζει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα
Μοναδικό ανδρικό άρωμα χωρίς φθαλικούς εστέρες
Χωρίς παράγωγα πετρελαίου, βαζελίνη ή λανολίνη
Χωρίς παραβένια, χωρίς θειϊκά άλατα νατρίου (SLS)
100% vegan και cruelty free
Το μοναδικό με έλαια Κάνναβης, Αργκάν και 5 εκχυλίσματα
Η γνώμη μου:
Όπως καταλαβαίνετε αυτό το αφρόλουτρο-σαμπουάν δε το δοκίμασα εγώ αλλά ο άντρας μου ο οποίος ενθουσιάστηκε μόλις του είπα ότι είναι αποκλειστικά για εκείνον. Σαν όλους τους άντρες το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να το μυρίσει για να δει αν μυρίζει αρκετά ''αντρικά'' και σε πρώτη φάση έμεινε πολύ ικανοποιημένος, φρόντισα να τον ενημερώσω για τον vegan χαρακτήρα του προ'ι'οντος και έδειξε αρκετά εντυπωσιασμένος μπορώ να πω. Όταν το χρησιμοποίησε είδαμε και οι δυο πραγματική διαφορά στα μαλλιά του τα οποία είναι σγουρά, πολύ πυκνά με χοντρή τρίχα, σχεδόν αδιάβροχα! Μετά το λούσιμο ήταν πιο απαλά, μοσχοβολούσαν και φαινόταν πως το σαμπουάν είχε εισχωρήσει στη τρίχα κάνοντας ουσιαστική δουλειά. Του άρεσε πραγματικά!!! Οπότε πολύ καλή ιδέα για δώρο στους αγαπημένους μας ειδικά τώρα τις γιορτές!!!
(Στη φωτογραφία είναι το travel μέγεθος)
-marrakesh.gr/men2in1shampoo-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου