Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΠΡΟΪOΝΤΑ AVENE

Καλημέρα κορίτσια...
σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για 3 υπέρ-αγαπημένα μου προϊόντα που προέρχονται από την ίδια εταιρία, την AVENE.
Αρχικά να πω ότι η AVENE είναι από τις εταιρίες που εμπιστεύομαι απόλυτα. Κάθε προϊόν της που έχω δοκιμάσει με έχει ενθουσιάσει, και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα της, αυτά τα 3 όμως δεν τα αποχωρίζομαι.
το πρώτο είναι το
 ΤΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ CLEANANCE ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΚΜΗΣ
έχει ήπια καθαριστική βάση χωρίς σαπούνι και αφήνει το δέρμα καθαρό και δροσερό. Το ιαματικό Νερό της Avène είναι καταπραϋντικό και αντί ερεθιστικό και χαρίζει στο δέρμα ένα αίσθημα καταπράυνσης.
Αυτό το προϊόν το χρησιμοποιώ από την εφηβια μου, εδώ και μια 10ετία δηλαδή :/ , και μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου προϊόν ever, δεν το αποχωρίζομαι ποτέ... ποτέ όμως. Το Gel Cleanance ενδείκνυται ειδικά για το λιπαρό δέρμα.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ
Απορροφά το σμήγμα και χαρίζει ματ όψη στο δέρμα. είναι πλούσια σε ιαματικό Νερό Avène και είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο κανονικό και μεικτό δέρμα.
Εγώ τη χρησιμοποιώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο και παρόλο που το δέρμα μου είναι αρκετά λιπαρό δεν μου αφήνει καμιά αίσθηση λιπαρότητας.

ΣΤΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ
Αυτό το μολυβάκι είναι σαν ένα μικρο ραβδάκι, απομακρύνει τις δερματικές ατέλειες, εύκολα και γρήγορα. δεν έχει paraben, ούτε άρωμα. είναι ειδικό για το δέρμα με τάση λιπαρότητας, το βάζουμε στις εντοπισμένες ατέλειες και ο άργιλος απορροφά το σμήγμα.

Αυτά ήταν λοιπόν, αν έχετε δοκιμάσει κι εσείς κάποιο από τα παραπάνω θα ήταν χαρά μου να μου πείτε τη γνώμη σας.


Το post μου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση διαφήμιση, είναι προϊόντα που τα έχω πληρώσει και δοκιμάσει εγώ.




10 σχόλια:

  1. ενδιαφερον post..δεν εχω δοκιμασει προιόντα της AVENE.
    φιλια απο
    http://favoritemomentsofmylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Avene ειναι μια απο τις εταιριες φαρμακευτικών καλυντικών που προτίμω και εμπιστευομαι.Απο τα τρία προιοντα που μας παρουσίασες εχώ χρησιμοποιήσει την ενυδατική κρέμα και είναι πράγαμτι υπέροχη!Οπως και η κρέμα για ερεθισμους antirougeurs οτι ερεθισμο και να παροθσιασει το δερμα μου απο τον ηλιο η οτιδηποτε αλλο μολις βαλω αυτη την κρεμα όλα σούπερ! φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλα της τα προϊόντα αξίζουν...
      σ'ευχαριστώ για το σχόλιο...
      φιλάκια..

      Διαγραφή
  3. H avene εχει πολύ καλά προιόντα..ειδικά για ευαίσθητα δέρματα που πρέπει να προσέχεις τι βάζεις έχει πολύ καλό feedback!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ εχω απίστευτα ευαίσθητο δέρμα και την εμπιστεύομαι απόλυτα.... γενικά τη συστήνω.

      Διαγραφή
  4. Το gel καθαρισμού είναι πραγματικά εκπληκτικό! Το συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα! Κι η Avene είναι εξαιρετική και πολύ ποιοτική εταιρεία, αξίζει τα χρήματα της. Επίσης, υπέροχο blog, ρίξτε μια ματιά και στο δικό μου: teenage-girls-online.blogspot.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ πολύ...φυσικά και θα σε επισκεφτώ...φιλάκια!!!

      Διαγραφή